Atenció sanitària.pdf

Atenció sanitària

Colectivo

Serveis socioculturals i a la comunitat. CFGM Atenció a persones en situaciò de dependència. Atenció sanitària.  UF2. Activitats dassistència sanitària.NF1. Funcions bàsiques de lorganisme: respiració, circulació reproducció i funció endocrina.NF2. Lexploració de lestat de la persona.NF3. Activitats dassistència sanitària: problemes respiratoris. UF4. Aplicació de tractaments per a persones en situació de dependència.NF4. Aspectes generals sobre els medicaments i la seva administració.NF5. Procediments dadministració de medicaments.NF6. Aplicació de tractaments no farmacològics. UF1. Mobilització de persones en situació de dependència.NF7. Necessitat de moures i canviar de posició.NF8. El pla de cures per a persones amb problemes de mobilitat. UF3. Suport en la ingesta.NF9. Les necessitats relacionades amb lalimentació i lexcreció.NF10. Intervencions datenció sanitària: suport en lalimentació. .

Take a look at our interactive learning Quiz about Atenció sanitària, or create your own Quiz using our free cloud based Quiz maker. Atenció sanitària. 6. Suport en la ingesti ... Així doncs, al tractar-se d’un procés vital però voluntari cal parar-hi especial atenció per procurar mantenir en equilibri l’estat fisiològic (nutritiu) i …

9.85 MB Tamaño del archivo
9788415309611 ISBN
Atenció sanitària.pdf

Tecnología

PC e Mac

Lea el libro electrónico inmediatamente después de descargarlo mediante "Leer ahora" en su navegador o con el software de lectura gratuito Adobe Digital Editions.

iOS & Android

Para tabletas y teléfonos inteligentes: nuestra aplicación gratuita de lectura tolino

eBook Reader

Descargue el libro electrónico directamente al lector en la tienda www.stayrightsign.org o transfiéralo con el software gratuito Sony READER FOR PC / Mac o Adobe Digital Editions.

Reader

Después de la sincronización automática, abra el libro electrónico en el lector o transfiéralo manualmente a su dispositivo tolino utilizando el software gratuito Adobe Digital Editions.

Notas actuales

avatar
Sofi Voighua

atencion-sanitaria En Fraternidad-Muprespa som conscients de les repercussions que comporta un accident de treballat, tant per al propi treballador com per a ...

avatar
Mattio Mazios

Cal insistir en què la pandèmia COVID-19 ha posat de manifest que l’atenció sanitària a les persones que viuen en els centres residencials era i és molt deficient (manca de referents i de continuïtat assistencial, polimedicació amb escàs control, ús excessiu de psicofàrmacs, trasllats innecessaris a serveis d’urgències hospitalaris…). Sergio Artés Román HR Business Partner en SAAS - Servei Andorrà Atenció Sanitària Barcelona y alrededores, España Más de 500 contactos

avatar
Noe Schulzzo

8 Abr. 2020 ... Els dies festius de Setmana Santa continuaran oberts els centres que ofereixen atenció sanitària a la ciutadania de Cervelló.

avatar
Jason Statham

DECRET 197/2018, de 4 de setembre, pel qual es nomena la senyora Carme Bertral López secretària d'Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut. (DOGC núm. 7702) DECRET 6/2017, de 17 de gener, de reestructuració del Departament de Salut. (DOGC núm. 7290)

avatar
Jessica Kolhmann

L’assistència sanitària, atenció mèdica, assistència mèdica o atenció sanitària, és conjunt de serveis que es proporcionen a l'individu, amb la finalitat de promoure, protegir i restaurar la seva salut.